مشاوره حقوقی آنلاین پلتفرم حقوقی ترازو

 

 

مشاوره حقوقی آنلاین چیست؟

ما انسان‌ها همیشه به دنبال روشی برای پاسخ‌گویی به سوالات خود بوده‌ایم. استفاده درست از اینترنت و بهره‌گیری از خدمات اینترنتی موجب شده تا با کمترین زمان و هزینه‌ی ممکن نیازهای خود را برطرف کنیم. انتخاب سرویس و خدمات از محلی که در آن هستید دسترسی سریع به مشاور، امکان دریافت مشاوره در تمامی ساعات روز، امکان ارسال مدارک، فیلم، صدا، تصویر و ذخیره‌سازی آن صرفه‌جویی در هزینه‌ها و صرفه‌جویی در زمان از جمله مزایای استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین است.

مشاوره حقوقی آنلاین و نیاز به مشاوره در اشخاص حقیقی و حقوقی

پیش از اقدام به هر کاری بهتر است با یک وکیل حرفه‌ای و زبده مشورت کرده و سپس کار خود را آغاز کنید. همانطور که می‌دانید و بارها شنیده‌اید، هزاران موسسه حقوقی اقدام به مشاوره کرده‌اند. شاید برای شما جالب باشد که تنها مشورت با یک وکیل خبره و استفاده از تجربیات او تا چه اندازه می‌تواند حقوق شما را حفظ کند. تجربه و مهارت یک وکیل حرفه‌ای در تخصص خود بزرگترین مزیتی است که به آن دسترسی پیدا خواهد کرد. مشاور حقوقی فردی است که از تمامی قوانین و مقررات حقوقی آگاه است و با استفاده از قدرت تحلیل مسائل می‌تواند راهنمایی های لازم را به افراد حقوقی و حقیقی ارائه کند.

همه امور حقوقی اعم از تنظیم قرارداد، مشاوره درباره قوانین کیفری، چک و سفته، موارد حقوقی و خانواده، تنظیم دادخواست و لایحه و هر نوع مشاوره‌ای در حیطه وظایف مشاور حقوقی قرار می‌گیرد.

درک درست از قوانین در دادگاه لازمه هر مشاوره حقوقی است. مشاور حقوقی می‌توانند مشتری را به حق خود برساند. بدون کارشناس حقوقی یا وکیل استفاده از قوانین بسیار دشوار است؛ چرا که قوانین با ادبیات حقوقی خاصی نگاشته می‌شود که استفاده از آن نیاز به مهارت تخصصی دارد. مشاوره با وکلای حقوقی به شما این امکان را می‌دهد تا با کمترین زمان و هزینه ممکن مسائل حقوقی را رفع کنید.

مزایای استفاده از مشاور حقوقی آنلاین

مشاوره حقوقی آنلاین یک خدمت جدید است که توسط آن کاربران از راه دور و تنها با دسترسی به اینترنت می‌توانند اطلاعات خود را ثبت و نسبت به دریافت پاسخ اقدام نمایند. این خدمت جدید باعث شده تا:‌

  • نیاز به رفت و آمد کمتر شود
  • هزینه‌ها پایین‌تر بیاید
  • دسترسی آسان‌تر شود
  • محدودیت‌های زمانی و مکانی حذف شود
  • شما از هر کجا که هستید می‌توانید از خدمات استفاده کنید
  • در دوره‌ی قرنطینه‌ی کرونا استفاده از مشاوره آنلاین، خطرات رفت و آمد و حضور در مکان‌های شلوغ را برای شما کمتر می‌کند.

دسته بندی های مشاوره آنلاین

در موسسه حقوقی تراز دسته بندی خدمات مشاوره آنلاین به شرح زیر می‌باشد:

  • خانواده
  • اراضی و املاک
  • قراردادها
  • اسناد تجاری
  • ارث و وصیت
  • حقوق کیفری
  • استارت‌آپ
  • شرکت‌ها
  • مالکیت کیفری
  • تجاری
  • کسب و کارها
  • و سایر مسائل حقوقی

هزینه مشاوره حقوقی آنلاین

هزینه مشاوره حقوقی آنلاین بسیار کمتر از مشاوره حضوری است. آنلاین بودن و آمادگی همیشگی مشاوران باعث شده تا در زمان و وقت شما صرفه‌جویی شود.

هزینه مشاوره آنلاین بسته خدمتی که از وکلا دریافت می‌کنید، متفاوت است. مدت زمان استفاده از مشاوره، نوع مشکل حقوقی و پیچیدگی و … همه بر هزینه‌های آن تاثیر دارد.

برای مثال در پلتفرم حقوقی ترازو برخی از خدمات رایگان است و شما برای استفاده از سایت لازم نیست هیچ هزینه‌ای بپردازید. تنها هزینه آن داشتن یک بسته اینترنتی و اتصال به فضای آنلاین است.

در مواردی که خدمات غیر رایگان ارائه می‌شود اعضا یا کاربران باید ابتدا به سایت مراجعه کرده تقاضای دریافت خدمات کنند، سپس وارد درگاه شده و نسبت به واریز مبلغ اقدام نمایند. تقاضای ارائه خدمت به منزله آگاهی از قوانین سایت بوده  و لذا کاربران موظفند قبل از هرگونه ثبت تقاضا قوانین را به دقت مطالعه کنند و بعد از آن تقاضای خود را ثبت کنند.

مشاوره حقوقی آنلاین ترازو

ترازو یک پلتفرم حقوقی هوشمند در ایران است که شامل یک تیم حرفه‌ای متشکل از بخش سئو و مارکتینگ می‌باشد. ایده اولیه ایجاد این مجموعه در سال ۱۳۹۵ مطرح شد. در سال ۱۳۹۷ به همت جمعی از وکلا و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های مطرح ایرانی خدمات ترازو به جامعه معرفی شد. رسالت مدیران ترازو تامین رضایت حداکثری مشتریان است. خانواده ترازو تمام تلاش خود را در زمینه رضایت و آگاهی مشتریان انجام داده و در این راستا خدمات نوین و با کیفیتی ارائه داده است.

برای استفاده از خدمات ترازو به صورت آنلاین کافی است اسناد و مدارک، لایحه، دفاعیه و شکوائیه خود را از طریق اینترنت برای وکلای ما تنظیم کنید. برای این کار به آدرس اینترنتی ترازو به نشانی www.new.etarazoo.com مراجعه فرمایید.

چه چیزی ترازو را از سایرین متمایز کرده؟

تمرکز بر روی خدمات ویژه و معرفی پرونده‌های حقوقی به متخصصین حوزه، صداقت با مخاطبان و کاربران، رسیدگی به پرونده در تمام مراحل، دلسوزی و پیگیری مسائل تا رسیدن آنها به راه‌حل، تعرفه قیمت‌های بسیار پایین، اولویت گذاری رضایت کاربران و مشاورین، آموزش‌های رایگان همگانی از طریق درج مطالب و مقالات به روز در وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی برای بالا بردن دانش عمومی و حل مشکلات حقوقی مردم از جمله خدمات متمایزی است که از طریق پلتفرم حقوقی ترازو ارائه می‌شود.

ضوابط و شرایط استفاده از خدمات

هر کس که از طریق اینترنت وارد سایت ترازو شده باشد، کاربر تلقی می‌شود و در صورتی که به عضویت سایت درآمده باشد عضو محسوب می‌شود. برای دریافت خدمات و مشاوره رایگان هیچ محدودیت سنی وجود ندارد؛ اما برای دریافت خدمات غیر رایگان لازم است که بالای ۱۸ سال سن داشته باشید.

برای استفاده از برخی سرویس‌های ترازو لازم است حساب کاربری ایجاد کنید. برای این کار باید دارای شرایط سنی مذکور باشید، آدرس، ایمیل و شماره تلفن همراه فعال داشته باشید.

تنظیم اوراق قضایی در مشاوره آنلاین

متقاضیانی که می‌خواهند خدماتی اینترنتی دریافت کنند باید در ابتدا در کمال صداقت و درستی اطلاعات و مدارک خود را در اختیار مشاوران قرار دهند و از کتمان حقایق خودداری کنند. چنانچه در هر مرحله عدم صداقت و درستی اطلاعات کشف شود، وکلا و مشاورین اختیار فسخ یک‌طرفه قرارداد را خواهند داشت. اگر بابت اطلاعات نادرست خسارتی وارد شود، جبران آن بر عهده مشتری خواهد بود.

اوراق قضایی شامل دادخواست‌ها و اظهارنامه‌های حقوقی، انواع شکوائیه، لایحه و امثال آن باید توسط وکیل انجام شود. پس از ارسال مدارک، وکیل مرتبط نسبت به تنظیم آنها اقدام کرده و چنانچه مشتریان در حین دریافت خدمات بنا به دلایل قانونی یا غیرقانونی از ادامه کار منصرف شوند باید کلیه خسارات را جبران کنند.

شرایط و نحوه تنظیم اوراق قضایی و مدارک مورد نیاز

شرایط و نحوه تنظیم اوراق قضایی مهمترین محتویات یک پرونده را در بر‌می‌گیرد و دارای اعتبار خاصی در رسیدگی‌های قضایی می‌باشد. موضوع مهم اینجاست که اوراق قضایی باید به صورت مکتوب و با‌ادبیات حقوقی و قانونی نوشته شود. نوع و نحوه‌ی تنظیم تأثیرگذار ممکن است سبب صدور رای به نفع شما شود. بهتر است اوراق قضایی علاوه بر نگارش دقیق به استناد مفاد قانون استدلال‌ها و دلایلی که نقش کلیدی در صدور رای را دارند باشد. عدم توجه به نکات حقوقی و نگارش اوراق قضایی در شکست و صدور رای بسیار موثر است.

در صورتی که پاسخ یا پرسش حقوقی دارید می توانید از طریق دکمه زیر آن را ثبت کنید. کارشناسان حقوقی ترازو در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۳۰۱ دیدگاه ثبت شده
سلام مرداد 9, 1401
پاسخ

سلام ملکی رو اجاره و رهن دادیم قرداد ٢ ساله بستیم ولی سال دوم برای اجاره بر اساس توافق . الان نزدیک ۴ ماه پرداخت اجاره ندادن و ما شکایت کردیم دادگاه برای ماه شهریور تاریخ گذاشتند از تاریخ تجدید قرداد هم برای سال جدید ٢ ماه گذشته
خواستم ببینم برای حکم تخلیه میتونیم اقدام کن و چگونه؟
ممنون از شما

کارشناس حقوقی ترازو مرداد 11, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
این تخلفات اگه برای دادگاه احراز بشه دستور یا حکم تخلیه صادر خواهد شد.

ساناز لطیفی مرداد 9, 1401
پاسخ

سلام تو فضای مجازی ازم کلاه برداری شده پولی که به کارت طرف ریختم اسمو مشخصات و شماره حسابشو دارم چطور میتونم شکایت کنم؟ ایا نتیجه ای داره؟

کارشناس حقوقی ترازو مرداد 9, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
میتونید از طریق مراجعه به کلانتری شکایت رو ثبت کنید. پیشنهاد میکنم از طریق لینک زیر با وکلای ما ارتباط برقرار کنید تا شما رو راهنمایی کنند.
مشاوره حقوقی آنلاین پلتفرم حقوقی ترازو

سعیده مرداد 7, 1401
پاسخ

سلام وقتی برافروختن ملک که یکی از وارثاتصمیم فروختن ملکش داره بعد هرکدوم ازوارثای دیگر ملک امضأ نکردن چطوری بدون شکایت اون ملک فروخت؟

کارشناس حقوقی ترازو مرداد 7, 1401
پاسخ

سلام وقت بخیر
باید علیه تمامی وراث دعوای تقسیم ترکه طرح کنید.

اکبر مرداد 7, 1401
پاسخ

در صورتی که زوج بندهای مروبط به «تنصیف دارایی» و «وکالت بلاعزل حق طلاق» به زوجه را در عقدنامه امضا نموده باشد، با توجه به اینکه یکی از ویژگیها و شروط اجرای تقسیم دارایی زوج ارائه درخواست طلاق از سوی زوج است، آیا زوجه می تواند به استناد وکالت بلاعزل، درخواست طلاق از سوی زوج نماید و درخواست اجرای «تنصیف دارایی زوج» نماید

کارشناس حقوقی ترازو مرداد 7, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
بله در طلاق توافقی این امکان برای زوجه وجود داره.

بهار مرداد 7, 1401
پاسخ

عرض ادب و احترام
عذر میخوام ما چندین سال قبل بعد از فوت پدرم، خواهرم ادعای سهمش را از خانه مان کرد و برادرم هم سهم ایشان را از خانه خریدن و بصورت کاغذی ثبت شده و محضری نشده
الان چه مراحلی را برای ثبت محضری باید طی کنیم؟ و آیا باید خواهرم به برادرم وکالت بدن تا سهمی که چندسال پیش فروختن الان بنام برادرم بشه؟ در واقع نگران هستیم الان خواهرم قبول نکنن، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

کارشناس حقوقی ترازو مرداد 7, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
نیاز به توضیح ببیشتری هست اما اون دست نوشته و سایر ادله از جمله شهادت شهود میتونه هر گونه ادعای احتمالی از سوی خواهر شما رو بی اثر کنه.

لیلا مرداد 5, 1401
پاسخ

با عرض سلام و خسته نباشید

بنده دارای یک ملک در شیراز میباشم و الان که موید تخلیه شده مستاجر از تخلیه منزل امتنا می ورزد و بنده را تهدید به مهلت سه ماهه میکند ایا با این شرایط که من خودم یک منزل دارم میتواند برای مهلت سه ماهه اقدام کند

کارشناس حقوقی ترازو مرداد 5, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
منظورتون رو واضح تر بفرمایید.

مریم حسنی تیر 21, 1401
پاسخ

سلام آبا امکانش هست یک وکیل کار طلاق توافقی بین زوجین رو انجام بده ؟ و نیاز به گرفتن وکلای مجزا نباشه و متوسط هزینه چقدر هست ؟

کارشناس حقوقی ترازو تیر 21, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
از طریق لینک زیر درخواستتون رو ثبت کنید با شما تماس میگیرن.
معرفی وکیل

حمیدبابایی تیر 26, 1401
پاسخ

سلام.یک مرد چقدر از اموالش را میتواند وصیت کند که به همسرش برسد

کارشناس حقوقی ترازو تیر 28, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
تا یک سوم اموال رو میتونید وصیت کنید.

محمد تیر 18, 1401
پاسخ

سلام سهم ارث پدر برای فرزندان یک پسر و سه خواهر از زمین کشاورزی به مساحت ۴۰۰۰۰ متر چگونه است سهم پسر چند متر و هر دختر چند متر است

کارشناس حقوقی ترازو تیر 20, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
دو پنجم زمین سهم پسر. هر دختر یک پنجم

صالحی تیر 17, 1401
پاسخ

سلام وقتتون بخیر
میخواستم بدونم فرزند پسر که فوت شده سهم الارث پدری که قبل از ایشون فوت کرده و هنوز تقسیم نشده الان بخواد تقسیم بشه به وارثی که از ایشون مونده(یعنی مادرشون)تعلق میگیره یااینکه کلا ایشون دیگه سهمی از مال پدرشون ندارن؟

کارشناس حقوقی ترازو تیر 18, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
به همه وراث ایشون تعلق میگیره.

سارا تیر 17, 1401
پاسخ

سلام خسته نباشید
سوال اول) در چه شرایطی پدر میتونه حتی تا هفت سالگی حضانت فرزند و برعهده خودش بگیره؟
سوال دوم) اگر پدر اجازه خروج از کشورو بده، فرزند بعد از هفت سالگی باید برگرده ایران؟

کارشناس حقوقی ترازو تیر 20, 1401
پاسخ

سلام و وقت بخیر
اصولا تا هفت سالگی حضانت با مادره مگه اینکه توافقی واقع بشه یا دادگاه شایستگی مادر رو برای حضانت احراز نکنه. طبق قانون حمایت خانواده خروج فرزند تحت حضانت از کشور منوط به اجازه دادگاه خانواده هست.